Open dag en meer nieuws

Wil je kennis maken met het drakenboten en EHDC, dan ben je as zondag 15 mei welkom bij ons clubhuis aan de Gaasperplas, Langbroekpad 3 (zie ook route op deze site). We zijn er van 11 tot 16 uur. We zetten je in een drakenboot, geven we je wat les en sturen je de plas op, net zoals de mensen op de foto. Wil je nog meer drakenboten zien, kom dan zaterdag 21 mei naar de IJhaven aan de Veemkade in Zeeburg, achter Brasila. De rotaryclub Blauwwater organiseert daar een wedstrijd met bedrijventeams, waarmee ze geld ophalen voor waterputten in Afrika. De wedstrijd is van 14.30 tot 17.30 uur. Wij organiseren mee.
En nog een nieuwtje: gisteravond hebben we meegewerkt aan video-opnamen van een You Tube clip van Orville Breeveld, een lofzang op Zuidoost. Opnames in de boot met vrienden en wat politici die samen met Orville de Gaasperplas bezingen. Eind mei op internet te bewonderen.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Live
 • LinkedIn
 • Digg
 • Delicious
 • Orkut
 • Pinterest
 • StumbleUpon
 • Friendster
 • Add to favorites
 • Email
Club 10:11am, woensdag mei 11, 2011